Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tarkistamme palautuneen tuotteen kunnon ennen maksun palauttamista. Kapeat vyöt voi palauttaa XXS-pakettina, leveämmät tulee palauttaa S-koon pakettina jotta ne eivät vaurioudu.

Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä sähköpostilla, info@kiedo.fi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumero
  • tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
  • nimesi
  • osoitteesi
  • puhelinnumerosi

Palautusosoite: Kiedo Oy, PL 1001, 37801 Akaa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kiedo.fi.

Mikäli et halua pitää tilaamaasi tuotetta, lähetä se takaisin 14 vrk:n kuluessa ja palautamme tuotteen/tuotteiden hinnan sinulle takaisin. Mikäli palautat koko tilauksen, hyvitämme myös tilauksesi postikulut. Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Palautuksen käsittelyyn ja rahan siirtoon kuluu yleensä noin 10–20 arkipäivää. 

Vie palautettavat tuotteet Postin toimipisteeseen valmiiksi samaan pakettiin pakattuina jossa sait ne, sähköpostilla saamiesi ohjeiden mukaisesti. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista. Säilytä palautuksen kuitti itselläsi, kunnes palautus tai vaihto on käsitelty.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta.