Kiedo ❤️ neuleet

Miksi kietaisuvyö on niin mainio kaveri neuleelle?

➰ Kiedon vyöt ovat soljettomia, joten ne eivät vahingoita herkkiäkään neuloksia. Muistathan neuleenkin kanssa kietoa vyön väljästi vartalon ympäri. Tällöin vyö ei hiosta, mutta pysyy ryhdikkäästi päällä. Solminnan voit tehdä kuitenkin napakasti.
➰ Voit säätää vyötä portaattomasti, myös muhkeiden neuletakkien päälle. Välillä vyön voi kietaista vain kertaalleen ympäri ja jättää nauhat pitkänä roikkumaan.
➰ Saat vyöllä muotoa boksimaisiinkin neulemekkoihin, mekko asettuu kivasti päälle ja laskeutuu vyön ansiosta kauniisti. 
➰ Kietaisuvyö pitää napittoman neuletakin kiinni. Saat pidemmästä neuletakista luotua helposti mekon kietaisuvyön kanssa! Kuvassa ihana KAINO neuleen Mielitietty neuletakki ja Klassikko kietaisuvyö mustana.
➰ Tästä alla olevasta kuvasta näet miten kietaisuvyö pitää myös neulepaidan kauniisti ”paikallaan” hameen kanssa, eikä pusero valu liian alas.
➰ Kiedon vöillä saa hyvin erilaisia settejä neuleiden kanssa, alla olevissa kuvissa on sama musta Design Paletin kotimainen neulemekko. Kapean naturellen vyön kanssa syntyy arkisempi look, kun taas mustalla Korsettivyöllä saa juhlavamman ilmeen!
Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle hyötyä oman vaatekaapin aarteisiin pukeutuessa! Ja olemme iloisia jos jaat oman vinkkisi alla ❤️

 

Ihania stailauksia toivotellen,

Eija / Kiedo

Jätä kommentti

Tarkistamme kommentit ennen julkaisua