Kiedo itsesi juhliin

Kiedon vyöt ovat mitä mainioin kaveri juhlalookin viimeistelyyn! Kotimaisen muodin mekot saattavat olla väljän mallisia, jolloin vyöllä saat kauniin muodon mekkoon. Vyöt yhdistävät housut tai hameen ja paidan kauniiksi kokonaisuudeksi, ja rauhoittavat haalarin pitkälinjaisuutta. Alla muutamia vinkkejä kuvien kera juhlalookin luomiseksi 💛

Kietaisuvyö yhdistää hameen tai housut ja paidan kauniiksi kokonaisuudeksi. Kurkkaa alta kuinka saat samanvärisestä paidasta ja hameesta mekon, tai paidasta ja housuista haalarin! ( Kukallinen paita & hame HUJAUS , laventeli paita ja housut Katri Niskanen)

Kietaisuvyöt toimivat loistavasti mekkojen kaverina - niin kapeat kuin leveämmät mallit. Kapea vyö on huomaamattomampi ja kevyempi ilmeeltään, kun taas leveämmillä malleilla saat hieman näyttävyyttä ja selkeän ilmeen asuun.

 Kietaisuvyön avulla saat kauniit kimonojakut kiedottua kiinni, ja nahkainen vyö antaa rouheutta asuun - sekä pitää silkin ja muut kevyet materiaalit kuosissa vahingoittamatta niitä.

Leikkaa haalarin pitkiä linjoja kietaisuvyöllä, voit valita klassisen mustan vyön tai leikitellä värikkäillä asusteilla. 

 Vinkkaa meille juhlatyylisi tägäämällä meidät @kiedo_finland instassa tai lähetä dm-viestillä kuvasi, jaamme sen mieluusti somessamme ❤️

Stailausterkuin,

Eija / Kiedo

Jätä kommentti

Tarkistamme kommentit ennen julkaisua