Ketunpoikia Sini & viikon tyylit Kiedon kera 💜

M  A  A  N  A  N  T  A  I  ↴
Joudun lähtemään ennen kuutta jo työharjoitteluun Helsinkiin. Olin illalla katsonut, että aamusta tulee super viileä. Väsymys ja kylmyys ei ole se mieluisin yhdistelmä. Ainakaan minulle. Valitsin päivän asun tällä ajatuksella. Halusin laittaa farkut ja lämpimän neuleen. Vihreän neuleen kanssa sopii ihanasti konjakin värinen vyö ja farkkujen kanssa kapea vyö toimii täydellisesti.
Töissä ei saa pitää isoja korviksia, joten korviin sujautin söpöt Superpinkit nappikorvikset. Nämä sopii kyllä kaiken kanssa. 
Tämän päivän look on minulle aika rento, mutta söpöllä tavalla tyylikäs. 
Mitähän kivaa huomenna keksisi 💜


T  I  I  S  T  A  I
 ↴
Minua pidempään seuranneille ei tule yllätyksenä, että syksyllä kaivan poolon kaapista. Mukavuus ja tyylikkyys voi kulkea käsikädessä. Poolo ja hame on mitä ihanin yhdistelmä syksyyn. Mun lemppari vyö on ehdottomasti se kaikista levein musta. Siinä on SÄRMÄÄÄ!! 
Kiedon vyö on kuin turvavyö autossa - se on välttämätön. Vyö kuroo vyötärön esille ja korostaa niin poolon kuin hameen parhaita puolia. Jalkaan sujautin mustat maiharit, jotka sopii lähes mihin asuun tahansa. 
Korviin oli pakko saada vähän väriä ja vaaleanpunaiset Lyylit tuo ripauksen maustetta asuun. Tää asu menis niin illalliselle kuin perheen kanssa museoreissulle. 
Huomenna kaivetaan värit kaapista!!


K  E  S  K  I  V  I  I  K  K  O
 ↴
Tänään menin mukavuus edellä. Kun kello soi 5.20 halusi kääriytyä johonkin lämpimään ja turvalliseen. Studio Sieluisan mekkonen on super ihana Kiedon superpinkin vyön kaverina.
Vedin tietenkin överiksi ja lisäsin myös vaaleanpunaisen pannan asuun. Ollaan nyt sitten hattaraisia joka tavalla. 
Minusta nahkaa on helppo yhdistellä minkä tahansa materiaalin kanssa. Tän päivän asussa collegen kanssa ja sopii super hyvin edelleen. 
Vinkkinä kaikille: yhdistele surutta eri materiaaleja keskenään - saatat yllättyä!


T  O  R  S  T  A  I  ↴

Eilen oli niin räiskyvän söpöä päällä, että tänään kaipasin jotain tasapainottamaan. Hiukset olivat aamulla jotenkin todella lähmäiset, joten päätin laittaa ne sliipattuna taakse. Jotenkin tykkään tästä hiustyylistä tosi paljon ja päätin yhdistää siihen valkoisen pellavapaidan. Aluksi sovitin farkkuja, mutta ne tuntui erityisen ahdistavilta päällä. Päätinkin testata mustaa collegehaalaria ja mitä ihmettä nää olikin täydellinen mätsi!
Tähän sovi super kivasti siro musta vyö. Kokonaisuus oli kuitenkin turhan mustavalkoinen, joten Kiedo x Sini yhteistyön Sinisiipi-korvikset laventelina ehdottomasti korviin. Vaikka korvikset on isot niin nämä ei paina yhtään mitään.
Töissäkin kurkistin itseäni peilistä ja kyllä sain hymyn itsellenikin kun myhäilin omalle kuvalle tyytyväisenä. Minusta tästä asusta tuli yksi parhaista mitä mulla on ollut päällä.

TYYLIKÄS ja MUKAVA!

P  E  R  J  A  N  T  A  I  ↴

Aamulla väsytti ihan naurettavan paljon. Tuntui perjantailta. Olin kaavaillut laittavani mustan mekon vaaleanpunaisen vyön kanssa, mutta en löytänyt pimeästä lastenhuoneesta sukkahousuja mistään. Käteen kuitenkin tarttui tämä Papun värikäs neule. Portaiden kaiteella roikkui sinisen housut ja valkoinen paita, mikä oli aikaisemmin viikolla päällä. Noh laitoin kaikki pika pikaa päälle ja kietasin nopeasti vyön neuleen ympärille. Ai vitsi mikä karkki-look vaikka itse sanonkin.
Töissä ensimmäisenä sain kehuja asusta ja kysymyksiä vyöstä. Jotenkin aina tulee niin hyvä mieli kun saa sanoa, että joku on kotimaiselta yritykseltä. Edelleen on ihmisiä, jotka eivät osaa nimetä oikein mitään kotimaista toimijaa.

Kotona ajattelin ottaa kuvia nopeasti, mutta todellakin lapsilla oli hitsisti asiaa ja aurinko alkoi kadota mennessään mukanaan ainoa valo siltä päivältä. Noh ei kai tää oo niin vakavaa, joten muutama nopea räpsy. (Hauskaa on, että lähes jokaisen asun viikon aikana on kuvannut joku mun lapsista.)


L  A  U  A  N  T  A  I  ↴

Viikonloppuna kuvailtiin siskon kanssa Kiedon korsettivyötä. Tää vyö on yksi lemppari, ja sitä voi pitää usealla eri tavalla. Korviin laitoin vyöhön täydellisesti mätsäävät Oodi-korvikset. Nää kuvat oli niin voimaannuttavia! Tunsin itseni tosi kauniiksi.

Kiitos kun seurasit mun viikkoa 💜

Psst. Kiedon tuotteet on usein mukana mun arjessa, jota kuvailen ig-tililläni @ketunpoikia 💜

Sini

Jätä kommentti

Tarkistamme kommentit ennen julkaisua